Продавець ТОВ "АНТИКОР ЛКМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
11 відгуків
+380 (96) 392-99-43
+380 (67) 247-46-87
АНТИКОР ЛКМ
Кошик

Гліцерин 99,7%, Гліцерин Дистильований, Гліцерин Фармакопейний

від 105 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 50 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Гліцерин 99,7%, Гліцерин Дистильований, Гліцерин Фармакопейний
Гліцерин 99,7%, Гліцерин Дистильований, Гліцерин ФармакопейнийГотово до відправки
від 105 ₴/кг
+380 (96) 392-99-43
viber
  • +380 (67) 247-46-87
+380 (96) 392-99-43
viber
  • +380 (67) 247-46-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Гліцерин Харчовий, Гліцерин Дистильований, Гліцерин Фармакопейний

Glycerin (99,7%)

Зовнішній вигляд: Прозора густа рідина без кольору та запаху. Солодкий на смак, через що й отримав свою назву (глікос - солодкий).

Галузь застосування:

  • У сільському господарства як оброблення насіння;
  • У текстильній та паперовій промисловості;
  • У косметичній промисловості;
  • У виробництві миючих засобів;
  • У виробництві лаків;
  • У хімічній промисловості;
  • Як компонент для електронних сигарет;
  • У фармацевтиці;
  • У харчовій промисловості (E 422).
  • Як рідини для систем опалення.

Опис: Гліцерин фармакопейний - найпростіший тритомний спирт. Він має унікальні фізичні та хімічні властивості: гігроскопічність, висока в'язкість, низька температура замерзання розчинів, утворення нітрогліцерину та ін.

  • Дуже популярний і затребуваний гліцерин у косметичних засобах для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Високі гігроскопічні властивості, можливість притягувати молекули води, сприяють нагромадженню вологи в клітинах шкіри, створюючи бар'єрну вологозахисну плівку на поверхні. При використанні гліцерину в косметичних цілях суворо дотримуйтесь відсотка введення, що становить не більше 10%. Недотримання призведе до зворотного ефекту. Так як молекула гліцерину притягує до себе молекули води, то в підвищених концентраціях, відсутні молекули води, гліцерин витягуватиме з клітин шкіри. Відповідно, у чистому вигляді наносити безпосередньо на тіло не рекомендується.
  • Активно гліцерин застосовують у миловаренні. Велика кількість сортів туалетного мила містить гліцерин, який посилює його миючу здатність, надає білизні шкірі та пом'якшує її. Гліцеринове мило сприяє видаленню барвників шкіри, засмаглої на сонці. Відсоток введення гліцерину в мильну основу та в мило «з нуля» коливається від 10% до 26%, при створенні гліцеринового мила до – 50%.
  • Гліцерин служить гарним транспортним середовищем для сухих порошкових компонентів. Перед введенням, наприклад, пігментів, барвників, перламутрів, гіалуронової, борної кислот та ін, необхідно розвести їх у гліцерині, потім додати до основного складу.
  • Гліцерин широко застосовується в медицині та виробництві фармацевтичних препаратів. Його використовують для розчинення ліків, надання вологості таблеткам та пігулкам, підвищення в'язкості рідких препаратів, запобігання ензиматичних змін при ферментації рідин та від висихання мазей, паст та кремів. Він є відмінним розчинником йоду, брому, фенолу, тимолу, таніну, алкалоїдів та хлориду ртуті. Використовуючи гліцерин замість води, виробляють висококонцентровані медичні розчини.
  • Гліцерин має антисептичні властивості, тому його застосовують для запобігання зараженню ран. Антисептичні та консервуючі властивості гліцерину пов'язані з його гігроскопічністю, завдяки якій відбувається дегідратація бактерій.
  • Оскільки гліцерин добре піддається желюванню, його використовують для виготовлення прозорих високоякісних свічок.
  • Гліцерин використовується як харчова добавка Е422 у виробництві кондитерських виробів для покращення консистенції, для запобігання просіданню шоколаду, збільшення обсягу хліба та іншого.
  • У народних рецептах використовується для видалення плям від молока, кави, чаю, чорнила.
  • Гліцеринові розчини з концентрацією понад 25% не схильні до розмноження в них мікробів.

Зберігання: При кімнатній температурі, бажано до +20°С у герметично закритій тарі, уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Запобіжні заходи:

  • не застосовувати у нерозбавленому вигляді на шкіру;
  • передозування гліцерину (понад 10%) може сушити шкіру і робить косметичний продукт трохи «липким»;
  • при правильному застосуванні компонента протипоказань не спостерігалося;
  • гліцерин термічно нестійкий, при тривалому нагріванні (до 90-130°C) розкладається з утворенням акролеїну і ацетону.

Технічні характеристики:

Характеристики
Основні
ВиробникТехнобудресурс
Країна виробникПольща
Одиниця виміруЄврокуб
Основные
ПакованняБарабан
Цена за 1 кг105
Вага50 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 105 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг
  • Спосіб упаковки: П/ет Бочка 50 кг; Єврокуб 1250 кг;

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner